Teknoloji Forumu'na Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Admin avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri


 Konu: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 10-01-2013, Saat: 21:03
#1
iqHRi.jpg

Gerçek Adı: Leonardo Wilhelm DiCaprio
Doğum Yeri: Hollywood, Kaliforniya, ABD
Doğum Tarihi: 11.11.1974
Takma İsmi: Lenny D
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
Onu Ünlü Yapan Ne?: Growing Pains adlı Tv dizisiyle tanındı, Titanic filmiyle yıldızlığa adım attı.
Eğitim: Corinne A. Seeds University Elementary School, Los Angeles, California Center for Enriched Studies, Los Angeles, California John Marshall High School, Los Angeles, California



Ödüllerinden Bazıları:
2005: Golden Globe - En İyi Aktör (Drama), The Aviator
1997: Berlin Film Festivali Silver Bear - En iyi oyuncu, William Shakespeare's Romeo + Juliet
1997: MTV Film Ödülleri - En iyi erkek oyuncu, Titanic
1993: National Board of Review - En iyi yardımcı oyuncu, What's Eating Gilbert Grape
1993: Los Angeles Film Critics - New Generation Ödülü, This Boy's Life ve What's Eating Gilbert Grap


Biyografisi:
Bir iddiaya göre Alman annesi Floransa'daki Uffizi müzesinde DaVinci'nin eserlerini incelerken, henüz doğmamış olan Leonardo'nun tekmelerine maruz kalınca, oğluna Leonardo ismini koymayı düşünmüş. Daha bir yaşındayken annesi ve babası ayrıldılar. Babası İtalyan asıllı Amerikalı, Annesi Alman asıllı Amerikalı. Üç yaşındayken en sevdiği Tv şovuna çıktı. Empire Dergisi'nin "Tüm zamanların en iyi 100 film yıldızı" listesinde 75. sırada yer aldı.(1997)
People Dergisi'nin "Dünyanın en güzel 50 insanı" listesine seçildi. (1997 ve 1998)
Star Tv (USA)'nin "1990'ların Top 10 Box Office Starları" listesinde 6. sırada yer aldı (2003)



Filmografisi:
1991 Critters
1993 This Boy's Life
1993 What's Eating Gilbert Grape
1995 The Quick and The Dead
1995 The Basketball Diaries
1995 Total Eclipse
1996 Romeo + Juliet
1996 Marvin's Room
1997 Titanic
1998 The Man in the Iron Mask
1998 Celebrity
2000 The Beach
2002 Catch Me If You Can
2002 Gangs of New York
2004 The Aviator
2006 Blood Diamond
2006 The Departed
2007 11th
2007 Blink
2008 The Chancellor Manuscript
2008 Revolutionary Road
2008 Body of Lies
2010 Hubble 3D
2010 Shutter Island
2010 Inception
2011 J. Edgar
2012 Django Unchained
2012 The Great Gatsby
2013 The Rise of Theodore Roosevelt
2013 The Wolf of Wall Street
2014The Chancellor Manuscript



Resimler:
l-leonardo-dicaprio-f95e5edd.jpg
l-leonardo-dicaprio-f95e7175.jpg
l-leonardo-dicaprio-f95e6420.jpg
l-leonardo-dicaprio-f95e7403.jpg
l-leonardo-dicaprio-f95e7b86.jpg
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 10-01-2013, Saat: 23:10
#2
En alttaki fotoyu çalabilirim Big Grin
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 13-01-2013, Saat: 20:45
#3
adam kral Big Grin
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 23-01-2013, Saat: 00:40
#4
zindan adası ile benı benden aldı.adam gibi adam
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 23-01-2013, Saat: 00:47
#5
işte hayranı olduğum 2. aktör Smile bu adam nasıl oscar alamadı çok şaşıyorum :S
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 27-01-2013, Saat: 03:22
#6
teseskkürler
Cevapla
Bunu Beğenenler: fb_captain , iske61

 Konu: RE: Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri
 Tarih: 28-01-2013, Saat: 00:29
#7
Rolünün hakkını veren bir insan Smile
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri konusu
Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri Konusunun Linki Direk Link
Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri Konusunun HTML Kodu HTML Link
Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri Konusu BBCode Linki BBCode Link
Leonardo DiCaprio - Biyografisi - Filmografisi - Videoları - Resiimleri Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation Scarlett Johansson - Hayatı - Yaşamı - Filmografisi HUSSO 6 2,801 20-03-2015, Saat: 19:33
Son Yorum: AltayBlue
  Tobey Maguire Biyografisi Spidey 4 1,784 06-06-2014, Saat: 23:36
Son Yorum: Spidey
  Vin Diesel - Hayat Hikayesi - Filmografisi - Videoları - Resimleri V-ToReTTo 7 5,804 26-03-2013, Saat: 18:27
Son Yorum: Seltun



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© 2011-2018 Teknoloji Forumu Internet Hizmetleri.

Web sitemiz dahilindeki tüm sayfalar, bu sayfaları gösteren tüm ekranlar ve içerdiği her türlü bilgi ve bağlı materyal, yerleşim ve öğeler, (çözüm ortaklarının logoları ve yasal hakları hariç) TeknolojiFrm.Com'a aittir.
Yazılı izin olmaksızın ve kaynak belirtilmedikçe, (Kaynak göstererek alıntı yapılabilir.) kopyalanamaz ya da yayınlanamaz. TeknolojiFrm.Com sitesindeki içerik-ler 5070 sayılı kanun kapsamında dijital zaman damgasıyla ve DMCA tarafından korunmaktadır.
Tüm hakları, (insafiyet ile) saklıdır.

günlük yemek tarifleri - Güncel Oyun ve Program İndir - teknoloji haberleri - link kısaltma - oyun indir